Moet ik omega 3 vetzuren kopen?

Levi Kuipers

№. Je moet niet naar de supermarkt en omega 3 vetzuren kopen. Dit kan verbazingwekkend zijn in vergelijking met Bonusan Vitamine B Complex Ze zijn niet goed voor je. Je moet niet eens een ander type vetten of oliën te kopen. Ze zullen je niet helpen. U zult beter af het kopen van de goede oude vis oliën die je krijgt op een dagelijkse basis van uw vis en zeevruchten.

Voor deze blog, kan me niet schelen of je leest deze blog of niet. Ik kan je vertellen wat goed voor je is. Vergeleken met Dames Coltrui, is het merkbaar meer resounding. Ik heb veel studies gedaan met omega 3 vetten en zijn met behulp van omega 3 vetzuren voor meer dan een decennium. Ik heb deze omega 3 vetten gebruikt voor vele ziekten zoals reumatoïde artritis, astma, diabetes, psoriasis, artritis, diabetes en diverse andere ziekten. En voor mensen die al goede niveaus van omega 3 vetten in hun lichaam (mijn patiënten), heb ik hen laten zien dat er geen noodzaak om te gaan winkelen voor visoliën. Voor sommige van mijn patiënten, ik gaf hen zelfs de mogelijkheid van het eten van visoliën elke dag in plaats van de omega 3 vetten, die ook mogelijk is, ook. Mijn onderzoek werd voor het eerst gepubliceerd in een prestigieus tijdschrift: "Dieet en kanker: zijn ze hetzelfde?" Het was de tweede editie en het werd gepubliceerd in 2009, en het was een beetje verouderd op het moment, maar het was zeer nuttig. Ik was hoofdredacteur en de krant kwam uit een bekend Europees tijdschrift. En er waren een aantal interessante resultaten, en ze echt verrast me. Ik was zo verbaasd dat ik in staat was om mijn studie te doen op mijn eigen. Daar wilde ik over schrijven, want er waren zoveel mensen die dit wilden horen. Maar het werd ook gepubliceerd in hetzelfde tijdschrift in 2009, en ik kon het gewoon niet meer aan. Ik moest mijn eigen krant schrijven om het voor iedereen te leggen. Maar ik wilde ook uitleggen wat er aan de hand was.

En als je meer wilt lezen, hier is een link naar de Omega 3 en Viterbo studie en de links naar de artikelen en het papier. Dus het eerste wat je moet begrijpen is dat er niet zoiets als " omega 3 vetzuren ". En dat zal indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met omega 3-vetzuur.