Wat is het grootste merk voor omega 3 vetzuren?

Levi Kuipers

Omega 3. Er zijn vele andere merken, maar de meest voorkomende is omega-3 vetzuur (EFA) bedrijf DHA en EPA. U vindt deze EFA bij de meeste supermarkten en supermarkten en ook veel health food winkels. Het belangrijkste wat je moet rekening houden is dat de EFA is goedkoper dan de EPA, dus koop het waar mogelijk. De belangrijkste reden waarom je omega-3 vetzuren moet kopen is omdat ze worden beschouwd als goed voor je omdat ze de groei van de hersenen ondersteunen en de hersencel verhogen. Dus, je hersencellen krijgen de Omega 3 vetzuren als gevolg van hen. U EFA van de vis die je eet, of je het kopen in capsules en neem het met een aantal andere supplementen. Ik denk dat het goed is dat je het nemen met de vitaminen en mineralen, omdat het verhoogt hun effect. Er zijn veel merken van EFA die beter zijn voor u, dus koop wat je veroorloven.

Het volgende artikel in deze serie zal een kijkje nemen op visolie, en ook op de vis-en plantaardige oliën, omdat het hele artikel over de omega-3 vetzuren zal ook worden gepubliceerd in de toekomst. Bedankt voor het lezen! PS - Er is een blog genaamd omega-3 visolie en veggie olie waar veel informatie wordt gegeven over de voordelen van omega 3 vetzuren, en ze hebben een goede blog. Ik ken ook een man die zeer actief en zeer goed geïnformeerd over deze vetten. Als u geïnteresseerd bent in dat, neem contact met hem op en neem contact met hem op. Ook Australie Bosbranden Kaart zal een test zijn. Hij heeft zeer gedetailleerde informatie over de verschillende EFA oliën en waarom ze werken voor je lichaam. Ik raad je aan die blog te lezen. * Dit is mijn oorspronkelijke artikel, geschreven in december 2011. Het volgende artikel is de bewerkte versie van het oorspronkelijke artikel. Ik voegde een aantal van de dingen die ik niet vinden in het origineel en veranderde een paar dingen om het artikel beknopter en duidelijker te maken. Het oorspronkelijke artikel had veel links, die kan erg verwarrend zijn, dus ik heb links toegevoegd aan de artikelen uit andere bronnen die nuttiger zijn. De links zijn naar artikelen die ik heb gelezen, niet allemaal. Er zijn veel links in het artikel naar andere artikelen over het onderwerp, maar de meeste zijn niet relevant voor de onderwerpen van dit artikel. Het oorspronkelijke artikel is beschikbaar om te downloaden, vindt u de link in de footer van de eerste pagina. Als u wilt geven het oorspronkelijke artikel een meer gedetailleerd onderzoek, kijk dan op mijn review van dit artikel en het artikel door dezelfde auteur hier.

De Omega 3 essentiële vetzuren en de hersenen Omega 3's zijn essentiële vetzuren die van cruciaal belang zijn voor veel belangrijke lichaamsfuncties. We hebben ze nodig voor een gezonde hersenfunctie en hebben er een tekort aan. Onze hersenen zijn erg belangrijk voor ons overleven omdat het de energiebehoeften van ons lichaam controleert. En dat kan interessant zijn, als je het vergelijkt met omega 3-vetzuur vergelijk. Een tekort aan omega 3 vetzuren kan nadelige effecten hebben op het geheugen en intelligentie, en hebben zelfs fatale effecten. Omega 3's zijn essentieel voor veel van de functies van het lichaam, waaronder de hersenfunctie. Het menselijk brein bestaat uit drie hoofdgebieden, namelijk de hersenstam, de hippocampus en de neocortex.