Welke omega 3 vetzuren u aanbevelen?

Levi Kuipers

De vetzuren kunnen direct bij mij besteld worden en ik lever het bij je thuis af, of je ze kopen in mijn online winkel.

Wat bedoel ik met "direct van mij"?

Ik kocht alle omega 3 vetzuren van een kleine online supermarkt. Dit waren allemaal natuurlijke producten gemaakt in Duitsland en slechts een paar van hen. Ze komen in kleine flesjes. Dus, ik ben altijd vrij om te kiezen wat ik wil.

Het andere deel van mijn bestelling is het ophalen van de vitaminen en mineralen die ik meestal nodig heb. De prijzen zijn lager dan bij een gewone supermarkt (zelfs als ik een speciaal ingrediënt nodig heb). In mijn geval moet ik betalen met een speciale creditcard (die ik gebruik voor het kopen van andere producten en diensten). Ik wil dat je mijn bestelling bekijkt. Ik stuur graag uw gegevens voor een extra korting. Ik wil er zeker van zijn dat je een leuke en comfortabele ervaring hebt tijdens je bezoek. Om deze reden heb ik ervoor gekozen om de producten op dezelfde dag te leveren, zodat u een betere indruk van mijn winkel krijgen. De volgende informatie is ook nodig: • Mijn naam • Uw naam, adres, telefoonnummer • Uw e-mailadres • Een duidelijke foto van uw bestelling die u bereid bent te sturen naar de persoon die uw bestelling zal bezorgen. De foto moet het product(en) laten zien dat u ontvangt en de prijs van elk product. Dit doet het zeker beter dan Persoonlijke Ov Kaart. De foto moet de grootte van het pakket weergeven. Het is prima als je het niet hebt. Ik heb je adres niet nodig. Ik gebruik de USPS als een vervoerder. Ze geven me gratis verzending op de bestelling. Houd anders rekening met een vergelijking van Columbus Daktent. U moet verzendkosten betalen. Ik kan niet naar je huis sturen. Dit is vermeldenswaard, als je het vergelijkt met Vitamine C Goed Voor Huid. Het is niet toegestaan.

Let op: ik bied geen persoonlijke e-mail aan voor uw verzoek of een persoonlijk verzendadres om uw pakket naar te sturen. Ik heb dit geprobeerd en ik raad het niet aan. omega 3-vetzuur zal echter een begin zijn. De postbezorger zal uw pakket bij een lokale postwinkel afleveren. Ik kan niet naar je huis mailen. Het zou mijn eerste fout als een scheepvaart dienstverlener. Het is beter om het risico te nemen en te doen wat ik hier doe.

Als u Omega 3 een maand wilt gebruiken, moet u de volgende stappen volgen:

1. Neem een kijkje op de lijst van de omega 3 vetzuren die u geïnteresseerd bent in.